Snel kiezen
Zoek op herkomstgebied
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op producent
  U winkelt veilig bij ons

Veelgestelde vragen


Navigeer eenvoudig door de pagina 'Veelgestelde vragen' met het onderstaande menu:

Levertijden


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Indien u op werkdagen voor 16:00 besteld, wordt het de volgende dag bezorgd. Dit is slechts anders in het geval dat u ervoor kiest om te betalen per factuur.

Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb die nog niet ontvangen.

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Is uw bestelling na 5 dagen nog niet aangekomen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Ik heb niet alle artikelen uit mijn bestelling ontvangen.

Indien u niet alle producten hebt ontvangen, zonder dat wij hier van te voren over hebben geïnformeerd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Hoe snel ontvang ik een bestelling?

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

Wie bezorgt mijn bestelling?

In de omgeving van Zutphen bezorgen wij zelf uw bestelling. Daarbuiten worden de pakketten afgeleverd door Packs, een logistieke dienstverlener die 6 dagen per week bezorgd. (Ook op zaterdag.) Indien u niet thuis bent krijgt u bericht dat de levering niet is gelukt en is er de mogelijkheid om een nieuw levermoment te kiezen. 

Wat gebeurt er als een artikel niet op voorraad is?

In het uitzonderlijke geval dat wij een artikel niet kunnen leveren zullen wij binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met u opnemen om een alternatief product aan te bieden of de bestelling te annuleren.

Even geduld a.u.b.