Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op herkomstgebied
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op producent

Aardbeien en yoghurtbavarois

Ingrediënten:

  • 200 gram aardbeien
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 4,5 blaadje gelatine
  • 50 gram kristalsuiker
  • 1 eiwit van een biologisch ei
  • 1/2 citroen
  • 1 stengel rabarber
  • Fijne kristalsuiker
  • Bloemen

Ochtend:

  • Pureer de aardbeien en week de gelatine 5 minuten in koud water
  • Smelt de gelatine voorzichtig in de magnetron met een eetlepel aardbeienpuree
  • Meng de aardbeienpuree en gelatine, roer de yoghurt hier doorheen
  • Sla de eiwitten stijf in een ontvette kom met de kristalsuiker
  • Vouw met een spatel het eiwit er door, verdeel over 4 koffiekopjes en dek goed af

Net voor het eten:

  • Schil de rabarber, snijd er blokjes van en haal door de fijne kristalsuiker
  • Garneer de bavarois met de rabarber en bloemen

Wijn-spijs: La Caudrina Moscato d'Asti

Bronvermelding: PTMD The style magazine | door Robért Verweij
  Recept downloaden

La Caudrina Moscato d’Asti – Frisse en zoete mousserende wijn uit Italië

La Caudrina Moscato d'Asti 2025

Een aromatische en fruitige mousserende wijn uit Italië met zachte zoetheid, tonen van perzik en bloemen en een lichte, sprankelende mousse. Perfect als dessertwijn of feestelijk aperitief.

 

Michiel Verstand

Aanbeveling van onze wijnadviseur Michiel Verstand

"Een heerlijke zoete mousserende wijn die fris en toegankelijk is. Perfect voor wie houdt van een lichte en fruitige wijn met een zachte mousse..." Lees meer

93
Wine Enthusiast
2024
WineEnthusiast.com: 93 punten

Lifted and vibrant the wine's energy is what carries it over the finish line. There is an energy that lifts each aroma and flavor to the next level.

13,40 11,95 per fles

Aanbieding geldig t/m 31 december
Aanbieding
Even geduld a.u.b.