Categorie
Gelegenheid
Prijs

Toon alle geschenken

Maatwerk en advies
We verzorgen al uw relatiegeschenken van A tot Z

Bijzondere wijnen voor bijzondere momenten vragen om bijzondere aandacht. Denkt u maar eens aan het verpakken van op naam gerichte brieven, de juiste verpakking en verzending van de pakketten. Maar ook na ontvangst houdt onze service niet op. In overleg met u verpakken wij een kaartje met onze ‘niet goed – nieuwe fles’ service. Heeft een wijn kurk, dan krijgt de ontvanger van ons kosteloos een nieuwe fles toegezonden!

Met een mooie fles wijn van Schaapveld geeft u uw relaties iets bijzonders cadeau, een beleving. Bij elke fles zit namelijk een uitgebreide wijnomschrijving met informatie over herkomst, smaak, druivenras en wijn-spijscombinaties.

Advies op maat

Het kiezen van een geschikte wijn is niet altijd eenvoudig. Wij helpen u graag met uw keuze door vakkundig advies te geven. Zelf voorproeven kan in onze proefruimte of bij u op kantoor. Bel of mail ons voor een afspraak, dan komen wij niet met lege handen.

Wij maken uw geschenk persoonlijk

Graag voorzien wij de wijnomschrijvingen, kisten en zelfs de flessen van uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Uiteraard voegen wij desgewenst uw eigen brief of kaart toe aan de verpakking. Bent u niet in de gelegenheid om de geschenken zelf bij uw relaties af te leveren? Laat ons uw wijnschenken dan bezorgen.

De voordelen en de mogelijkheden

Keuze uit het beste wijnassortiment van Nederland
Meer dan 800 zelf geïmporteerde wijnen
Tientallen bekroonde sterwijnen in de categorie tot € 10,00
Persoonlijk advies over de best passende wijn
Iedere wijn wordt voorzien van uitgebreide informatie
Veel mogelijkheden om uw eigen logo toe te voegen, zoals op kist, doos, etiket of wijninfo
Verpakking in een luxe geschenkkist
Bezorgen of verzenden in binnen- en buitenland

Wij maken uw eindejaarswijn nog meer bijzonder

Wijn is een geliefd eindejaarskado. Wij onderscheiden ons niet alleen met de uitstekende kwaliteit van ons prijswinnende assortiment maar ook door veel informatie bij te sluiten. Elke wijn wordt geleverd met een wijninfo met uitleg over de wijn en een professionele proefnotitie met adviezen over wijn-spijs en bewaartermijn. Deze wijninfo kunt u voorzien van uw eigen bedrijfslogo!

Maak direct een afspraak  

Even geduld a.u.b.