Snel kiezen
Zoek op herkomstgebied
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op producent

Kom proeven bij wijnhandel Schaapveld
(beste wijnwinkel van Nederland in 2010)

Wijnhandel Schaapveld in Zutphen heeft regelmatig nieuwe, bijzondere wijnen in het assortiment. Elk weekend kunt u deze wijnen vrijblijvend komen proeven (vanaf vrijdagmiddag).

De proeverij is mogelijk dankzij de horecavergunning, waarover Schaapveld als één van de weinige wijnhandels, beschikt. In het maandelijkse wijnbericht staat altijd een aanbod van tien tot vijftien wijnen. Om de keus hieruit te vergemakkelijken staan bij Schaapveld elk weekend flessen open. “Proeven voordat je iets koopt”, vertelt Ton Schaapveld enthousiast. “Iedereen kan vrijblijvend komen proeven en natuurlijk zijn onze ervaren vinologen bereid om uitleg te geven over de wijnen en de herkomst ervan. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere wijnen, vaak van kleinere, ambachtelijke boeren.”

Wijnhandel Schaapveld (sinds 1916) heeft een enorme keuze aan kwaliteitswijnen in de volledig geklimatiseerde winkel in de Pelikaanstraat. Klanten zijn particulieren, bedrijven en horeca.

Proeven in de winkel

Naast het informele proeven in onze winkel (elke vrijdag en zaterdag) organiseren wij verschillende proeverijen, cursussen en festiviteiten.

Proeven op locatie

Zo kunnen we een proeverij op maat voor u of uw bedrijf organiseren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken er een geslaagde dag of avond van! Een proeverij is een origineel bedrijfs- of teamuitje, een perfecte setting voor netwerken, maar ook bijzonder geschikt om met een gezelschap bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, en kom de mooie proefruimte boven de winkel bekijken. Een perfecte plek voor een besloten proeverij.

Voor de proeverijen geldt een minimale deelname van 8 personen. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanvraag.

Indien gewenst kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief! Dat is dé manier om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

 

Even geduld a.u.b.