Mousserende rode wijn uit Italië, met fijne aroma's van vers rood fruit en aangenaam laag alcoholgehalte (6%). De smaak is sappig en evenwichtig zoet, met een fijne tinteling. Erg lekker bij desserts en klein fruit of als verfrissend aperitief.
Verfijnde droge witte wijn met rijpe appel en florale nuances in de geur. De smaak is fris en rond van structuur en eindigt aromatisch met een soepele afdronk.
Op-en-top barbera met frisheid maar door de zand- en kalkhoudende bodem in Roero ook heel toegankelijk. Een klein deel eikengerijpt zodat het fruit van de barberadruif bewaard blijft.
Prachtge, geconcentreerde en 24 maanden op hout gerijpte nebbiolo uit Roero. Kenmerken verschil met buur-gebied Barolo is de toegankelijkheid en de zachte, rijpe tannine.
Dieprood van kleur en krachtig van geur, met nuances van rijp rood fruit, kruiden en eikenhout. De volle smaak past goed bij krachtige vleesgerechten, zoals stoofschotels met stevige sauzen.
Een verfijnde cru-Barbaresco van Rizzi uit wijngaard Pajorè. Nebbiolo met aroma’s van rozen, kersen, sinaasappel en grafiet. Elegant, krachtig en lang met zijdezachte tannines en minerale spanning. Perfect bij wild of truffelgerechten.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Luuk Vreugdewater
""Pajorè is voor mij een van de meest precieze en elegante crus van Barbaresco. Altijd fris, altijd gelaagd, met een bijna Burgundische finesse..." Lees meer
Een verfijnde Barbaresco van 100% Nebbiolo. Aroma’s van rozen, kersen, specerijen en aardse tonen. Elegant en gestructureerd met rijpe tannines en een lange, minerale afdronk. Perfect bij wild, lamsvlees of truffelgerechten.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Ruben Schut
""Deze Barbaresco van Rizzi is Nebbiolo in topvorm: intens en verfijnd tegelijk. Een wijn die zich prachtig ontwikkelt in het glas én in de kelder..." Lees meer
Italiaanse rode wijn met een verfijnd kruidig, licht peperig en jam-achtig aroma. De smaak is soepel, zacht en elegant. Mooi bij risotto, geroosterd vlees of pittige kazen.
Volrode Italiaanse wijn met de geur van cederhout, kruiden en rijp gekonfijt fruit. De smaak is soepel en vol. Heerlijk bij licht gekruide schotels uit de oven of van de grill.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Ruben Schut
"Rijpe stijl Barbera uit Monferrato, zachte tannines. Elegante wijn met een lichte houttoets. Kruidig rood fruit, heerlijk frisse afdronk." Lees meer
Zeer exclusieve cabernet franc uit Piemonte. Cassis- en pruimenfruit, tabak, chocola, aardse tonen en iets toast. Geconcentreerd, elegant, complex en met een indrukwekkende lengte. Mooi te combineren met geroosterd vlees of gerijpte kaas.
Italiaanse witte wijn met een krachtig en intens aroma van citrusfruit, eikenhout en boter. De volle smaak past heel goed bij rijke visgerechten of risotto met bospaddenstoelen.
Verfijnde Italiaanse rode wijn met de geur van kruiden, peper, jam en kersen. Soepel en zacht van smaak, heel elegant. Heerlijk bij risotto, geroosterd vlees of een pittige kaas.
Volle, zachte rode wijn met een open geur van kers, pruim, zwarte bes, kruidnagel en rozijnen. De smaak is zwoel en intens met jammy fruit, opwekkende zuren en versmolten tannines. Milde finale met tonen van zoethout, toast en vijg.
Een verfijnde Barbaresco cru uit wijngaard Nervo. Nebbiolo op topniveau met aroma’s van rozen, kersen, kruiden en mineraal. Elegant, gestructureerd en lang. Perfect bij wild, truffelgerechten of rijpe kazen.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Luuk Vreugdewater
""De Nervo is voor mij een schoolvoorbeeld van wat een cru-Barbaresco kan zijn: zó verfijnd, zó expressief en met zoveel toekomst..." Lees meer
Rode wijn uit Italië, met een fruitige, licht kruidige geur met nuances van rijpe bramen en kersen. De smaak is sappig, vol en aromatisch. Lekker bij koude schotels, worsten en salades of licht gekruide grillgerechten.