Snel kiezen
Zoek op herkomstgebied
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op producent

Wijnhandel Schaapveld:
ervaren wijnkenners sinds 1916

Al sinds 1916 is wijn de specialiteit van Wijnhandel Schaapveld. U vindt de ruim opgezette en volledig geklimatiseerde winkel in het fraaie zeventiende-eeuwse pand ‘Ruiter Kortegaerd’ in de sfeervolle binnenstad van Zutphen. Hier kunt u kiezen uit een overdonderend assortiment kwaliteitswijnen uit de hele wereld, in elke prijsklasse.

Particulieren, bedrijven en horecaondernemers zijn bij Schaapveld vaak al jaren kind aan huis. Zij kunnen rekenen op persoonlijk, goed onderbouwd advies van de gediplomeerde en zeer ervaren wijnexperts. Die op hun beurt graag meedenken over een geschikt cadeau of de perfecte wijn voor bij een bepaald gerecht of speciale gelegenheid.

Komt u op een vrijdag of zaterdag? Dan is er in de winkel altijd wat lekkers te proeven! Om op de hoogte te blijven van alle actuele aanbiedingen kunt u zich aanmelden voor de wekelijkse e-mailnieuwsbrief. En op de website vindt u de evenementenagenda met onder meer proeverijen en cursussen.


Zutphense Pracht over ons  

Uitgave december 2023 van Zutphense Pracht | www.zutphensepracht.nlMartijn ScharrenbergWijnadviseur Martijn Scharrenberg:

“Vrijwel alle wijnen importeren we zelf, in samenwerking met collega-wijnwinkels. Dit betekent dat ze direct van de wijnboer komen en – zonder tussenhandel – rechtstreeks naar de liefhebber of regionale horecagelegenheden gaan.”
 

Wijnkoper en Wijnwinkel van het Jaar

Wijnschrijvers riepen eigenaar Ton Schaapveld tweemaal uit tot Wijnkoper van het Jaar: Hubrecht Duijker deed dat in 1999 en René van Heusden in 2008. In 2010 werd Schaapveld door wijntijdschrift Perswijn verkozen tot Wijnwinkel van het Jaar. En al drie jaar op rij beloonde De Wijnalmanak Schaapveldwijnen tussen € 5,- en € 10,- met het predicaat ‘Beste assortiment van Nederland’.

Parkeren voor de deur

Wijnhandel Schaapveld heeft ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving. En om het u extra makkelijk te maken, loopt er altijd iemand uit de winkel met een steekwagentje mee naar de auto. 


Wijnadviseur Martijn Scharrenberg:

“Wijn kopen is toch vaak een gok. Daarom kunt u bij ons op vrijdag en zaterdag altijd een selectie proeven voordat u een fles koopt. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.”

 


Bezorgen kan ook

Wilt u uw wijn niet zelf meenemen of liever bestellen in de gebruiksvriendelijke webshop? Dan krijgt u de flessen snel thuisbezorgd. Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan ontvangt u de wijn de volgende dag al in huis. Bestellingen vanaf € 50 bezorgen wij helemaal gratis in heel Nederland. In de directe omgeving van Zutphen bezorgen wij zelf. In de rest van het land leveren wij met de bodedienst.

 


Even geduld a.u.b.