Geurige Spaanse rode wijn. Fraaie dieprode tint; fijn en krachtig van geur met kruidige nuances en rijpe fruittonen. Soepele, frisse inzet met een milde evolutie en zachte tannine in de afdronk. Prima bij licht kruidige voorgerechten en gerechten van de grill.
Zalmroze van kleur, licht fruitig van geur met nuances van rode bessen en aardbei. De smaakstructuur is rond, droog en aromatisch en aanhoudend in de afdronk. Feestelijk aperitief, maar ook prima bij milde tapas of een koude visschotel.
Spaanse rode wijn met fijn fruit, lichte kruiden en eiken in het aroma, gemaakt van garnachadruiven. De smaak is zacht en evenwichtig: lekker bij fijne vleesgerechten of charcuterie.
Volrode wijn met licht paarse nuances. Heerlijk fruitig van geur met frambozen en bramen, sappig en fris van smaak met een ronde, soepele en aromatische afdronk. Prima bij koude schotels, vleesgerechten of - licht gekoeld - op het terras.
Een verfijnde Priorat uit Spanje met aroma’s van rode bessen, kersen en een vleugje kruiden. Vol en elegant in de mond met zachte tannines en een lange, minerale afdronk.
Verfrissende en zomerse rosé uit Spanje met tonen van aardbei, framboos en een fijne kruidigheid. Licht, droog en doordrinkbaar.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Ruben Schut
"“Deze rosé is zó toegankelijk en verfrissend – een zomerse favoriet bij ons in het team..." Lees meer
Toegankelijke, volle rode wijn met een verleidelijke geur van bosaardbei, zwarte kers, rozenbottel, peper en toast. Soepel en sappig in smaak met klein rood fruit, zachte tannines en een mooie fraîcheur.
Deze Piedra Cachada is een handmatig vervaardigde garnacha van meer dan 100 jaar oude stokken, groeien op een hoogte van circa 1.100 m in Cebreros. Geïnspireerd door de minerale granietbodem, fermentatie in Franse vaten, gevolgd door rijning op foudre en barrique – elegant, complex en krachtig.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Luuk Vreugdewater
"Voor de liefhebber van verfijnde, terroirgedreven topwijnen is deze Piedra Cachada een must. De combinatie van elegante structuur, gehalte aan complexiteit en bewaarpotentieel maakt hem een ware aanrader voor bij bijzondere (diner)momenten." Lees meer