Assortiment
Ingedriënten
Zo maakt u het:
1. Verwarm de oven voor op 210°C. Braad de blokjes aubergine op laag vuur aan in een beetje olijfolie, samen met de ui, geplette knoflook en tijm. Breng op smaak met zout en peper.
2. Blend het auberginemengsel in een keukenmachine totdat er een gladde pasta is ontstaan. Meng hier de losgeklopte eieren door en vervolgens de room.
3. Giet het mengsel in een ingevette cakevorm en bak het auberginebrood in 30 minuten gaar.
4. Haal het brood voorzichtig uit de vorm en serveer het lauw of koud, eventueel in combinatie met een verse tomatensaus.
Bronvermelding: Château Mourgues du Grès
Château Mourgues du Grès Galets Rosés is een levendige, biologische rosé uit de Costières de Nîmes. Met aroma's van rood fruit, citrus en florale tonen biedt deze wijn een frisse, minerale afdronk.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Karijn Vreugdewater
"Deze rosé is mijn favoriet voor zomerse dagen. Zijn frisse en elegante karakter maakt hem perfect voor een picknick in het park of een lichte lunch op het terras..." Lees meer
12,60 10,95 per fles
Voordelen eigen account