Assortiment
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de beurre blanc saus met de Lapsang thee tot 80°C. Laat dit 5 minuten trekken. Zeef de saus en houd hem warm. Bak de sesamzaadjes goudgeel in een bakpan zonder vet. Leg de sesamzaadjes op een stukje keukenpapier. Snijd de mint, met een scherp mes, in zeer dunne reepjes.
Bestrooi de langoustinestaarten met zout en versgemalen witte peper en bak ze gedurende 1 minuut in de maïsolie aan elke zijde op matig vuur. Haal de gebakken langoustinestaartjes door de sesamzaadjes, leg ze op de borden. Giet de saus erbij en werk af met de fijngesneden mint.
Wijn-spijs: Domaine du Tremblay Quincy
Heerlijke frisse, volle witte wijn met geurnuances van vers fruit (aalbessen) en citrus. De smaak is sappig, vol en aanhoudend.
De Domaine du Tremblay Quincy is een levendige Sauvignon Blanc met aroma's van vers fruit en citrus. Deze frisse en sappige wijn is een uitstekende keuze bij salades en visgerechten.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Luuk Vreugdewater
"Een ideale wijn voor liefhebbers van frisse en expressieve witte wijnen. Perfect voor zomerse dagen of als begeleider van lichte maaltijden..." Lees meer
Voordelen eigen account