Snel kiezen
Zoek op herkomstgebied
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op producent
  Je winkelt veilig bij ons

Klantenservice


Navigeer eenvoudig door de pagina 'Klantenservice' met het onderstaande menu:

Betalen


Betaalmethoden

Om u goed van dienst te zijn bieden we u meerdere mogelijkheden aan voor het afrekenen van uw bestelling. Hieronder een overzicht en beschrijving van de betaalmethode die Wijnhandel Schaapveld hanteert. Kiest u een methode die u prettig vindt en bij u past. U kunt kiezen uit:

Betalen met iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL: www.ideal.nl.

Betalen met creditcard (Visa en Mastercard)?

Bij Wijnhandel Schaapveld kunt u eenvoudig en veilig uw online aankopen afrekenen met een creditcard. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Let op: vergeet u svp niet om u ordernummer te vermelden bij de betaling. Op deze manier kunnen we uw order eenvoudig koppelen aan de ontvangst van uw betaling.

Betaling door middel van factuur na levering

U ontvangt een factuur bij de levering van uw bestelling. De betalingstermijn is 14 dagen na de factuurdatum.

Even geduld a.u.b.