Snel kiezen
Zoek op herkomstgebied
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op producent
  Je winkelt veilig bij ons

Klantenservice


Navigeer eenvoudig door de pagina 'Klantenservice' met het onderstaande menu:

Annuleren & Retourneren


Hoe kunt u een bestelling annuleren of retourneren?
 

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan kunt u het pakket bij bezorging te weigeren. In dat geval worden de eventueel gemaakte verzendkosten gezien als de retourkosten en zullen in mindering worden gebracht op het terug te storten bedrag. U kunt er ook voor kiezen om het pakket wel te accepteren, en vervolgens op eigen kosten te retourneren.

Retourneren / afkoelperiode

Als consument heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om aan te geven dat u van de koop afziet. Na deze melding heeft u vervolgens nog 14 dagen om het product terug te sturen. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden (indien redelijkerwijs mogelijk). Wij kunnen kosten in rekening brengen voor de waardevermindering indien het product is gebruikt of beschadigd. Zie voor meer informatie artikel 8 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Wijnhandel Schaapveld zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Wijnhandel Schaapveld kenbaar te worden gemaakt. Stuur ons een e-mail. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. U kunt hiervoor ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (onderaan de pagina) maar u bent hiertoe niet verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Wijnhandel Schaapveld heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Retouradres:

Wijnhandel Schaapveld
Pelikaanstraat 4a
7201 DR  Zutphen

Met onderstaand modelformulier kunt u de overeenkomst herroepen:
Download het modelformulier voor herroeping

Even geduld a.u.b.